Kristen Stewart strippa?

Hittade denna artikeln på msn:

Beundrare av "Twilight"-skådisen Kristen Stewart kan glädjas åt att de snart får se ännu mer av henne.  

I sitt nästa filmprojekt "Welcome to the Rileys" ska Kristen nämligen spela strippa.  

19-åringen berättar för nyhetsbyrån Wenn att hon tror att filmen är en given succé redan på förhand eftersom många "Twilight"-fans säkert undrar hur hennes rollfigur Bella ser ut naken.  

- Det är en independentfilm som förmodligen ingen skulle gå och se annars, men nu blir det liksom "Åh vi går och ser Bella i strippfilmen" - det kommer bli helt galet!  

Helt odramatiskt har det dock inte varit för Kristen att spela in sina första nakenscener. Enligt uppgift var hon så nervös att hon bad sin "Twilight"-kollega Nikki Reed agera moraliskt stöd och följa med henne till inspelningen.  

- Jag ska följa med Kristen till New Orleans på en filminspelning. Jag är ett bra stöd, säger Nikki själv till sajten About.


Så vad säger ni kommer ni gå och titta på Welcome to the Rileys? Jag kan faktiskt säga att jag ska nog göra det bara för Kristen är med i den. Älskar henne och vill se alla hennes filmer


Kommentarer
Postat av: Johanna

neej vad synd vill ju ha den

2009-08-24 @ 18:27:27
URL: http://fabulousrobertpattinson.se
Postat av: Nathalie och Matilda

Heej heej,

Även fast du kanske inte vill vara med i våran egen inspelning av Twilight, så undrar vi om du kanske skulle kunna tänka dig att göra reklam för det i din blogg!!! Skulle vara så sjuuukt sjyst!!<33



MVH Nattis och Tilly

2009-08-25 @ 15:26:58
URL: http://twilightfacts.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0