Dagens Citat!


See… I tell you I can read minds and you think there's something wrong with you?
- Edward Cullen, Twilight


Bjuder på en Bella & Edward bild också! :)

Jag känner mig på hugget med "Dagens" just nu! :D
Jag lägger in dagens citat nu innan jag ska gå och lägga mig :)


Kommentarer
Postat av: Jennie

Jag ska vara ärlig. Den första filmen ska man i alla fall inte se på bio.. för jag gjorde illa min svanskota som liten och då får jag lätt ont om jag sitter på ett och samma ställe i två timmar och filmen var ju så länge.

sen om man hade tittat på den hemma, så kanske man inte orkat eller tycket den var bra. så det finns både för och nackdelar :)



jag tyckte filmen var ganska bra faktiskt. och man vill ju se uppföljaren bara för att.

väntar ju på twilight meed :D

2009-09-24 @ 12:12:43
URL: http://jennsiii.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jasså skulle inte du kunna sätta upp fanfic på både svenska och engelsk , är träkigt att det är på engelska !

2009-09-26 @ 18:29:22
Postat av: Anonym

Skulle du kunna kommentera min fanfic? Jag har tyvärr ingen blogg som jag kan lägga ut den på, och jag vet ingen bra hemsida så jag skriver den här istället.



Jag gick runt på skolgården jag gick och ställde mig vid min bil, en fin Mercedes som jag fått på min sjunde födelsedag, men jag såg ut som en sjutton åring. Plötsligt kom solen fram, jag satte mig på motorhuven och njöt av solen, jag var som min mamma, jag älskade solen. Jag stängde ögonen och vände näsan mot solen. Efter några sekunder hörde jag några som drog efter andan, men jag brydde mig inte, det var säkert någon som hade fått en ny bil eller något sånt. Efter någon minut och fler personer som drog efter andan kom sanning. Jag hade inte hört någon bil, jag öppnade ögonen långsamt och såg att alla stirrade på mig. Jag tittade på min hand den glittrade. Åh nej, varför? Varför skulle det vara sol idag? Tänkte jag. Varför stoppade inte Alice mig? Åh nej, åh nej, åh nej!! Plötsligt såg jag tre ansikten framför mig, tre genomskinligt vita ansikten med röda ögon. Jag kände att paniken inte var långt borta nu.



”Nessie gumman… NESSIE VAKNA!” det var min mamma Bella som hade väckt mig hon lät orolig.

”Åh mamma” sa jag lättat. ”Det var bara en dröm.” Jag kramade henne hårt.

”Vill du berätta om den?” undrade hon.

”Nej helst inte, men du vet väl redan vad den handlade om. Pappa har väl berättat.” Sa jag och flinade ”hur mycket är klockan?”

Jag väntade inte på att hon skulle svara utan jag kastade en snabb blick på klockan som satt på väggen. Den var tolv, och eftersom att jag skulle till skolan imorgon antog jag att det var natt. Jag klappade bredvid mig och Bella la sig på täcket bredvid mig och höll om mig. Det tog inte många minuter innan jag somnade igen, och den här gången hade jag inte drömt någonting.

När jag vaknade igen på morgonen var klockan fem, Bella låg kvar bredvid mig men nu höll min pappa Edward mig i handen också.

”God morgon Nessie” sa Edward mjukt.

”God morgon pappa”

”Jag går ner och fixar frukost” sa Bella, hon brukar göra frukost till mig, för hon är bäst på det, eftersom att hon var människa för inte så många år sen. ”Vad vill du ha?”

Jag ville såklart ha blod…

Jag avbröts ur min tanke eftersom att Edward suckade.

”Kan man kanske få tänka klart innan du börjar sucka?” muttrade jag ”Jag skulle vilja ha flingor med mjölk.”

”Okej, kom ner när ni är klara” sa Bella, och innan jag hann blinka så var hon ute ur rummet.

”Vi måste prata” sa Edward lugnt. Jag suckade högt, jag visste vad som skulle komma näst.

”Jag vet att vi har pratat om det förut, men du drömmer ju samma dröm varje natt. Varför oroar du dig för Volturi? Om dom av någon anledning skulle komma så kommer ju Alice varna oss, och ingen av oss kommer att gå till skolan om solen skiner. Så varför skulle du det?”

”Jag vet inte varför pappa, jag bara känner på mig att dom kommer att komma.”

”Okej gumman” sa Edward och pussade min panna ”men dom kommer inte att komma så du kan sluta tänka på det, gå ner till Bella nu hon väntar på dig.”

Jag gick i mänsklig fart till köket där mamma satt på en stol vi köksbordet. Mitt emot henne stod en djuptallrik med flingor och mjölk + jordgubbar! Jag sken upp, jag hade helt glömt bort att vi hade ett jodgubbsland utanför huset. Och jag älskade jordgubbar.

”Tack mamma” sa jag och kramade min mor. Sen satte jag mig på stolen och började äta, det var jättegott.

2009-09-26 @ 19:30:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0